Miquel Noguer, nou vocal de la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

Així ho van decidir aquest dissabte representants del món local de tot l’Estat a Madrid

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, formarà part de la nova Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), com a vocal, per als propers quatre anys, fins al 2027.

Durant el tretzè ple de l’organisme, que va tenir lloc aquest dissabte al Palacio Municipal de Congresos de Madrid, va quedar configurada la nova direcció i Miquel Noguer va rebre el suport de representants del món local d’arreu de l’Estat.  

La nova presidenta de la FEMP és l’alcaldessa de Jerez de la Frontera, María José García-Pelayo, que substitueix l’alcalde de Vigo, Abel Caballero, que ha ocupat el càrrec els darrers vuit anys.   

La FEMP és l’associació d’entitats locals d’àmbit estatal més important. Agrupa un total de 7.410 ajuntaments, diputacions, consells i cabildos insulars, que representen més del 95 % dels governs locals espanyols.

Els seus principals objectius són defensar l’autonomia de les corporacions locals, els interessos generals d’aquestes davant d’altres administracions públiques i la prestació de serveis de tota mena als ens locals.