Detingut a Banyoles per diversos robatoris i trencar l'ordre d'allunyament de l'exparella

Els Mossos també li atribueixen un delicte de resistència i desobediència

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut a Banyoles (Pla de l'Estany) un home de 27 anys per un furt, tres robatoris amb força, un delicte d'amenaces i trencament de condemna judicial per una ordre d'allunyament que tenia cap a l'exparella.

També li atribueixen un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat quan va intentar escapar en ser descobert. El primer furt va tenir lloc el 13 de setembre en un començ del carrer de la Llibertat quan es va endur una bossa creuada amb 2.700 euros en efectiu.

El segon robatori amb forà el va cometre només dos dies després, de matinada, quan va entrar en un bar del carrer de Barcelona forçant la porta posterior de l'establiment i se'n va endur dos patinets, 1.200 euros en efectiu, unes sabates esportives i documentació.

El dia 20, també de matinada, va entrar en un bar del carrer Girona també forçant la porta posterior. D'allà se'n va emportar el calaix de la caixa enregistradora, un pot amb propines i una ampolla de whisky. Tot plegat, valorat en uns 150 euros.

El mateix dia va amenaçar la seva exparella de qui tenia una ordre d'allunyament per ordre judicial.

Dos dies després, el lladre es va amagar darrer d'un vehicle en actitud sospitosa després de veure un vehicle policial. Quan els agents es van dirigir cap a ell, va fugir corrent fent cas omís de les seves odres.

Va saltar una tanca d'una casa i va fer malbé una caseta del jardí. Després va sortir i es va amagar sota d'una furgoneta. En l'escorcoll, li van trobar un bitllet de 100 euros i un de 200. La policia el relaciona encara amb un altre robatori amb força i trencament de condemna per entrar a casa de la seva ex parella.