Crema un autobús a Cadaqués i es vessen 400 litres de gasoil

El foc també ha afectat un altre autocar i dos cotxes que es trobaven aparcats al costat

Un incendi ha cremat totalment un autobús de l'empresa Sarfa que es trobava estacionat en un pàrquing municipal a l'entrada del poble de Cadaqués (Alt Empordà). Els Bombers han rebut l'avís a dos quarts de tres de la tarda i en les tasques d'extinció han treballat quatre dotacions i efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Cadaqués.

El foc, que no ha causat ferits, ha afectat a un altre autobús i dos cotxes que es trobaven estacionats al costat del vehicle incendiat. L'autobús, de la companyia Sarfa, portava 400 litres de gasoil que, a causa del foc, s'han vessat per la zona. Els Bombers han tallat la circulació pel carrer durant una hora per poder recollir el combustible, tirar sorra i netejar la via.

Els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi ha començat al voltant de dos quarts de tres de la tarda per causes que es desconeixen. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Cadaqués.


L'autobús es trobava estacionat en un dels pàrquings municipals habilitats a l'entrada del poble. El foc ha calcinat totalment el vehicle i ha afectat un autobús i dos cotxes més que es trobaven aparcats al seu costat. Tot i la gran fumarada, les flames no han causat cap ferit ni han afectat habitatges de la zona.

No obstant això, l'incendi ha provocat el vessament de 400 litres de gasoil que carregava l'autobús. Les tasques de neteja han comptat amb la col·laboració de la Junta de Residus perquè el combustible no arribés fins a la platja i s'ha tallat la circulació durant una hora un dels carrers afectats pel vessament. Per recollir el combustible, els Bombers han tirat sorra a la calçada. El foc s'ha donat per extingit al voltant de dos quarts de quatre de la tarda.