En Peyu oferirà a la Bisbal i Girona la seva experiència amb l'operador Vera

El 27 de setembre serà a la capital del Baix Empordà i l'endemà a la del Gironès

L’operador de telefonia i Internet Vera i l’humorista Peyu han organitzat conjuntament una singular acció que s’anirà fent a diferents municipis catalans cada setmana, i que arriba el proper dimecres 27 a la Plaça Major de la Bisbal d’ Empordà, i el dijous 28 a la Plaça de la Independència de Girona, havent estat ja a Manresa, Igualada, Vic i Berga els passats dies.

En Peyu anunciarà abans la seva actuació pels carrers del poble en qüestió des d’una camioneta 'pickup', al més pur estil dels venedors ambulants. Es tracta d'”El venedor amb volant”, un monòleg sobre com es pot arribar a ser de ridícul i absurd amb l’ús que es fan de les noves tecnologies. Vera, per la seva banda, informarà de les properes poblacions a través de les seves xarxes socials.

Vera i en Peyu col·laboren des del llançament de la marca, el passat mes de febrer del 2023. L’humorista no només és client del nou operador, sinó que representa de manera molt clara la missió que Vera té envers el territori català i la seva gent, ja que va fer arribar 1.000 Mb de fibra òptica a casa seva, que es troba a 1.000 m d'alçada, a Muntanyola.

De fet, en Peyu i la seva història han format part de la campanya publicitària de presentació de Vera. “Per mi és un repte partícipar-hi, i també em fa molta il·lusió perquè crec que és maco, en un món conservador on només copiem i repetim idees que funcionen, el fet de col.laborar en una acció més transgressora, nova, i que aquí a Catalunya no s’ha fet mai”, ha declarat en Peyu.