Detingut per robar 3.000 euros en cafè d'un camió aparcat a l'AP-7 a Biure

El lladre va ser enxampat a Maçanet de la Selva

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va robar paquets de cafè valorats en 3.000 euros de la càrrega d'un tràiler estacionat en una àrea de servei de l'AP-7. Els fets van passar la nit de dilluns a dimarts.

Dilluns a la tarda, un camioner que circulava en sentit sud va punxar una roda i va haver d'aturar-se a l'àrea de servei de Biure (situada al quilòmetre 14 de l'autopista). El transportista va tenir pana aproximadament a les sis de la tarda i, mentre esperava que li reposessin la roda, va decidir passar la nit al lloc.

Mentre el camioner dormia, de matinada, el lladre li va trencar la lona del tràiler i en va sostreure part de la càrrega. En concret, paquets de cafè valorats en uns 3.000 euros. El jove va entaforar el botí al cotxe i va fugir per l'autopista en sentit sud. Anava a tota velocitat, però no comptava que a l'altura de Maçanet de la Selva -quan ja havia fet uns quants quilòmetres- una patrulla dels Mossos d'Esquadra el sorprendria.

Els agents, que estaven fent patrullatge preventiu per l'AP-7, van veure el cotxe circulant a tota velocitat i li van donar l'alto. Quan van veure tots els paquets de cafè, i com que el jove no va donar cap explicació coherent sobre la seva procedència, van decidir detenir-lo fins que s'aclarís l'afer.

L'endemà, quan el camioner es va despertar i va veure que li havien robat part de la mercaderia, va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. I a partir d'aquí, la policia va lligar caps. Al detingut, que no té antecedents, se l'acusa d'un delicte de furt.