L'Espai Gironès sortejarà entrades per assistir al festival Temporada Alta

L'acció tindrà lloc el proper 23 de setembre

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha renovat la col·laboració amb el festival Temporada Alta i una de les accions conjuntes es durà a terme aquest dissabte 23 de setembre al centre comercial. L’acció,  emmarcada dins el conveni signat enguany, consistirà en sortejos d’entrades entre els visitants que estiguin aquell dia al centre i comptarà amb animació i música.

El 23 de setembre al matí es repartiran a l’Espai Gironès flyers i butlletes per participar en sortejos d’entrades dobles per l’espectacle La petiTA del Temporada Alta, que tindran lloc a les 17:30h, a les 18.30h i a les 19:30h. També a la tarda, de les 17h a les 20h, hi haurà una ambientació musical per part de DJ Xerramequ, que actua a l’espectacle de l’1 d’octubre.

La col·laboració amb Temporada Alta també inclou la presència del logotip d’Espai Gironès en tot l’equipament dels membres del Festival i presència en les banderoles, entre d’altres.

L’Espai Gironès aposta de manera constant per la cultura i pel Festival Temporada Alta, que enguany se celebrarà del 30 de setembre al 10 de desembre amb 99 espectacles.