Troben una furgoneta plena de droga dins l'aigua a la cala d'Aiguafreda de Begur

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos s'ha fet càrrec del cas

ACTUALITZAT 14h | El que semblava un simple accident s'ha convertit en una investigació oberta per part dels Mossos d'Esquadra després d'una inesperada troballa a primera hora d'aquest matí a la cala d'Aiguafreda de Begur (Baix Empordà).

Segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat fonts de la policia catalana, pels voltants de les sis del matí un grup de veïns que es trobaven a la zona han localitzat una furgoneta de grans dimensions tombada a punt d'entrar dins el mar.

Pel que sembla, el vehicle hauria quedat en aquest estat després de rebre l'impacte de les fortes onades registrades aquesta nit.

Per la seva banda, agents dels Mossos d'Esquadra s'han personat fins al lloc després de rebre una trucada al 112 i en arribar han pogut veure com a l'interior del vehicle abandonat hi havien diversos paquets que contenien droga.

L'Àrea d'Investigació Criminal del la policia catalana s'ha fet càrrec del cas i a hores d'ara no han volgut donar més detalls sobre la quantitat, el tipus de droga ni si s'han practicat detencions.

Les primeres hipòtesis semblen indicar que estaven carregant la furgoneta amb les substàncies estupefaents de matinada mitjançant una llanxa. En un moment donat han abandonat la furgoneta amb la càrrega dins, les llums enceses i ningú al seu interior.

Seguint aquest fil argumental, una de les teories apunta que ho han fet després de que les onades han tombat la furgoneta i no han aconseguit posar-la dempeus, fugint amb la llanxa. Un altre conjectura és que un cop carregada la furgoneta, aquesta no ha pogut remuntar per la rampa, perdent tracció i relliscant.