Els consellers d'ERC a la Selva declaren a l'Agència Tributària Catalana

En total són sis els republicans que han fet l'ingrès a la Generalitat

Els consellers d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell Comarcal de la Selva han fet l’ingrés de la declaració de l’IRPF a l’Agència Tributària Catalana, aquest dijous 20 de juny.

Així, el vicepresident de l’ens comarcal i tinent d’alcalde de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, i el conseller de Serveis a la Ciutadania del Consell i primer tinent d’alcalde de Sant Hilari Sacalm, Joan Garriga, han estat acompanyats dels també consellers comarcals Josep Maria Bagot, conseller de Noves Tecnologies i alcalde de Riells i Viabrea; Marta Contreras, consellera de Serveis Tècnics i regidora de Vilobí d’Onyar; Moisès Garcia, conseller d’Esports i regidor d’Amer, i Eduard Adrobau, conseller de Sostenibilitat i Territori i primer tinent d’alcalde de Vidreres.

Els consellers d’ERC a l’ens comarcal han fet efectiva, així, la liquidació de l’impost i la presentació de la declaració de la renda (IRPF), davant la delegació de l’Agència Tributària de Girona.

D’aquesta manera, tal com ha manifestat el vicepresident de l’ens comarcal, s'actua de manera coherent amb les mesures polítiques que, en aquest sentit, han estat proposant tant als seus ajuntaments com al Consell Comarcal de la Selva, on ERC governa i que en el Ple del passat dimarts 18 de juny de 2013 va aprovar la moció perquè el Consell Comarcal de la Selva exercís la sobirania fiscal.

Els consellers comarcal de l’ens comarcal han estat acompanyats del president de la federació comarcal d’ERC de la Selva, Eduard Coloma.