Els cines de l'Espai Gironès obren una sala amb tecnologia 'Dolby Atmos'

És tracta de la primera d'aquestes característiques de Girona

El Centre Comercial Espai Gironès comptarà amb la primera sala de Girona i una de les primeres d'Espanya amb tecnologia Dolby Atmos. Aquesta és una nova tecnologia desenvolupada per la multinacional Dolby, líder en sistemes de so.

El nou sistema de so Dolby Atmos incorporat a la sala 4 d'Odeon Multicines, reinventa el concepte de so envolupant superant els sistemes actuals i portant-los a un nou nivell. Per primer cop, la tecnologia Dolby Atmos permet a la indústria cinematogràfica desenvolupar la seva creativitat, jugar amb l'atmosfera i en definitiva, introduir a l'espectador dins la història que relaten.

Dolby Atmos recolza el procés creatiu de directors, oferint la possibilitat de separar per diferents canals de so els diferents elements que composen música i efectes d'una pel·lícula. D'aquesta manera es pot escoltar amb total claredat els sons que ocorren al voltant de l'espectador de manera fidedigna.

A tall d'exemple, els altaveus superiors poden reproduir la pluja que cau, o bé els sons dels insectes en plena selva amazònica. Els altaveus posteriors el so de la cascada i l'aigua quan passa. Els altaveus frontals les veus del protagonista al parlar-nos cara a cara, i mentrestant, escoltar per la dreta el cruixir de les branques al terra al ser trepitjades.

Odeon Multicines busca així crear l'immersió total de l'espectador, fent-lo partícep de les pel·lícules i transportar-lo a través de les sensacions auditives. Es tracta d'un avanç tecnològic i una forta inversió que Odeon Multicines realitza amb el ferm propòsit de revitalitzar el sector, de modernitzar-lo i en definitiva, d'oferir alternatives i experiències que atreguin a l'espectador.