L’Agència Visibilidadon facilita gratuïtament la seva formació en Màrqueting Digital pels estudiants de Girona

L’agència Visibilidadon ofereix una nova iniciativa per a impulsar el talent a la província de Girona sobre temàtiques enfocades al Màrqueting Digital de manera pràctica i accessible.

A Visibilidadon obren de forma gratuita la seva Acadèmia, pels estudiants de la Universitat de Girona i l’Escola Tècnica de Girona, durant el curs acadèmic.

Ofereixen la possibilitat de formar-se en el sector del SEO i Google Ads amb consultors actius en projectes com Tradeinn, Toni Pons, Rigau o Dibosch, entre d’altres.

Els alumnes podran aprendre directament dels consultors de l’agència. Amb la possibilitat de realitzar pràctiques en la mateixa i entrar al sector professional del Màrqueting Digital, combinant els seus estudis formatius en les entitats educatives.

Dins de l’Acadèmia s’hi trobaran cursos ben estructurats, casos reals, una formació actualitzada i el suport necessari per a resoldre qualsevol dubte.

Si qualsevol estudiant de la Universitat de Girona o l’Escola Tècnica de Girona té interès en el Marketing Digital té ganes de conèixer sobre el sector SEO i ADS, Visibilidadon ofereix l’oportunitat de desbloquejar l’accés gratuït de l’Acadèmia mitjançant el correu de l’entitat educativa de la que en formi part.

Per a més informació es pot contactar amb Josep Deulofeu al telèfon 630 919 777 o bé escrivint a josep@visibilidadon.com

Per apuntar-se, aquesta és la pàgina d'inscripcions: https://www.visibilidadon.com/alumnes/