El 4rt Diverland espera acollir 2.400 persones aquest cap de setmana

Se celebrarà al càmping Sènia Cala Gogo de Calonge

El càmping Sènia Cala Gogo Internacional de Calonge (Baix Empordà) serà aquest proper cap de setmana (del 15 al 17 de setembre) l’escenari de la quarta edició del Festival Diverland, Ciutat de Di-versiones, on al voltant de 2.400 persones podran fer un viatge en el temps, fins a la música dels anys 80 i 90.

Després de l'èxit del Diverbeach que va reunir més de 25.000 persones a la platja de Sant Antoni de Calonge, aquest any Diverland, organitzat pel Grup Sènia, l’Orquestra Di-Versiones i  U98 Music, ha ampliat els espais. Les novetats principals són que el festival es desenvolupa tant al càmping Internacional com a Cala Gogo, unint-se els dos establiments, i que s’ha augmentat i millorat el nombre concerts i activitats.

Durant els 3 dies de l'esdeveniment es respirarà un gran ambient de festa dels anys 80 i 90: tant els treballadors com els clients aniran disfressats de l'època, els espais comuns del càmping estaran decorats per a l'ocasió i hi haurà un concurs en què els clients decoren els bungalows.

El festival comença divendres 15 de setembre a les 20 h amb els primers concerts i activitats, segueix dissabte amb nombroses activitats, i com a colofó, a la nit es durà a terme el concert de Di-Versiones i una festa final amb Dj a la platja. Finalment, diumenge es clourà amb una gran arrossada.

En aquests moments tots els allotjaments del Càmping Internacional i Cala Gogo estan complets i les entrades per assistir al Festival gairebé estan exhaurides. La capacitat màxima i esperada de l'esdeveniment és d'unes 2.400 persones i, a diferència d'altres grans espectacles de l'orquestra Di-Versions, Diverland és un festival més personal i de convivència (el 90% dels assistents es queden a dormir al càmping).