Un incendi amb dos focus crema a la zona del grup Sant Daniel de Girona

Quinze dotacions dels Bombers, tres d'elles aèries, treballen per extingir-lo

ACTUALITZAT 19:34h | Els Bombers de la Generalitat treballen des de mitja tarda en un incendi forestal que s'ha declarat a la zona esportiva del Grup Sant Danielal barri de Vila-roja de Girona segons han informat fonts del cos després de ser preguntats per El Gerió Digital.

L'avís al 112 s'ha produït a les sis de la tarda i fins allà s'hi han desplaçat un total de quinze dotacions dels Bombers, tres de les quals helicòpters bombarders que intenten frenar l'avenç de les flames que es troben dividides en dos focus i cremen matolls.

El primer i més gran, està situat a uns 200 metres dels primers habitatges del barri de Vila-roja i ha quedat aturat en una pista forestal mentre que el segon ha quedat confinat prop de la zona del Cul del Món i ja no s'està expandint.

Els Bombers han donat el foc per estabilitzat a les 19:33h

Aquest és el segon incendi en dos dies consecutius que es registra a la capital. El primer d'ahir es va produir entorn de les tres de la tarda prop de Torre Gironella i va cremar gairebé una hectàrea de massa forestal.

Aleshores hi van treballar fins a dotze dotacions, tres de les quals aèries, que van aconseguir extingir les flames a dos quarts de vuit del vespre.