Mor un motorista en un xoc amb un turisme a l'AP-7 a Maçanet de la Selva

Fruit de l'impacte s'ha iniciat un incendi que ha afectat vegetació forestal

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’AP-7 al punt quilomètric 90,9 km a Maçanet de la Selva (Selva) en sentit França. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15:31h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un accident amb una motocicleta i un turisme implicats. A conseqüència de l’accident, ha mort el motorista.  

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers de la Generalitat, que hi han desplaçat quatre dotacions, han treballat en les tasques d'extinció de la moto, que s’ha incendiat pel sinistre, i d'una petita zona de vegetació forestal del voltant.

Quant a l’afectació viària, inicialment, s’ha tallat un carril de l’autopista a Maçanet de la Selva en sentit nord. A partir de les 16.01 h, només hi ha hagut un carril obert per circular.

Això ha provocat 4,5 km de retenció. Des de les 17:50h, hi ha hagut un carril tallat en sentit nord, amb 5 km de retenció. Finalment, cap a les 18:42h, la situació s’ha normalitzat.