Les Festes del Tura viuen una segona jornada amb gegants, competicions i concerts

S'ha celebrat per primer cop el Ball dels 4 quarts

Les Festes del Tura d'Olot (Garrotxa) van viure ahir una segona jornada plena d’activitats. Les entitats, penyes i associacions han reunit un munt d’assistents en les diverses activitats que s’han programat arreu de la ciutat. Des de bon matí, el Gat i els Gegants de Sant Miquel han portat la festa a la Residència Montsacopa, la Caritat i al pati de l’antic Hospital Sant Jaume.

Després ha estat el torn d’una de les novetats d’aquesta edició de Festes, el Ball dels 4 quarts, que ha impulsat per primera vegada els Marrinxos i que ha aplegat una molt bona assistència de persones a la Plaça de l’U d’Octubre.

Durant una hora, tothom que hi ha participat no han parat de moure l’esquelet enmig de colors, animacions i molta festa. Una altra de les activitats familiars que han aplegat un gran nombre de persones ha estat el VIII Campionat mundial de pedra, paper, tisora que ha comptat amb 64 equips i el Rock per Xics a la Plaça de Campdenmàs.

A la tarda també ha estat el torn del Concert de Festa Major a càrrec de l‘Orquestra Montgrins que ha engegat els motors d’una nit i matinada plena de música amb Gertrudis, la Turinada, Pol Ferrés o The Seventies, entre altres grups musicals.