Confirmen que l'home trobat mort a Blanes és l'andorrà desaparegut el 15 d'agost

Els familiars van iniciar ahir una batuda per trobar-lo i van localitzar el cos a les dues hores

El jove andorrà de 32 anys, Joel M, que portava desaparegut des del passat 15 d'agost va ser localitzat ahir sense vida en una zona boscosa dins el terme municipal de Blanes (Selva). Les primeres informacions parlaven de la troballa d'un cadàver en avançat estat de descomposició però aleshores encara no se n'havien donat més detalls.

La localització del cos, prop de la urbanització Residencial, la van protagonitzar familiars del difunt que feia dues hores havien iniciat una batuda, juntament amb membres de la Plataforma Adonay i sense l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, per a localitzar al jove desaparegut.

Aquests familiars van poder identificar el cadàver mitjançant la roba que duia i els tatuatges al cos que portava segons ha informat El Punt Avui. Després de trobar-lo van avisar als Mossos d'Esquadra i aquests a la comitiva judicial per fer l'aixecament del cadàver. En les properes hores l'autòpsia determinarà les causes de la mort i en quin moment va perdre la vida.

Joel M. va ser vist per darrera vegada el 15 d'agost quan la seva mare, que vivia amb ell, en va denunciar la desaparició. Els Mossos no van valorar-ho com un cas de risc i no van creure necessari mobilitzar els serveis d'emergència per fer una recerca per la zona, més enllà d'enviar a les comissaries i les policies locals la seva fotografia i dades.

Els familiars van posar-se en contacte amb la Plataforma Adonay i l'associació SOS Desaparecidos amb les que van acordar iniciar una batuda aquest cap de setmana pels municipis de Blanes, Lloret, Tossa i Malgrat de Mar.