Girona obre les inscripcions per a nou alumnat de l’Aula d’escriptura Vicenç Pagès Jordà

Les sol·licituds es poden realitzar fins al 25 de setembre

L’Ajuntament de Girona ha obert aquest divendres el període d’inscripcions en el mòdul 1 de l’Aula d’escriptura Vicenç Pagès Jordà per al curs 2023-2024. La sol·licitud s’ha de realitzar a través del Sistema d’Inscripcions del consistori i hi ha temps fins al dilluns 25 de setembre.

El curs 2023-2024 iniciarà les classes el dijous 28 de setembre. El  mòdul 3 i l’espai Alumni, que van obrir inscripcions a inicis de juliol, ja compten amb 47 persones apuntades.

Dins l’espai dels monogràfics, l’Aula comptarà amb el taller d’escriptura “Els 4 primers passos per escriure una novel·la”, que anirà a càrrec d’Assum Guardiola i es durà a terme el mes de novembre. L’activitat té la voluntat d’acompanyar i complementar l’itinerari formatiu dels mòduls i, alhora, oferir un primer tastet o ampliar coneixements a persones interessades en l’escriptura que no cursen cap mòdul. 

Els mòduls de l’Aula compten amb una bonificació del 15% per a les persones titulars de la Targeta Girona Cultura, les famílies nombroses i monoparentals, les persones en situació d’atur i les persones jubilades i pensionistes.

Desè aniversari

L’Aula va obrir les portes el 19 de setembre de 2013. Enguany, per celebrar el desè aniversari, s’organitzaran una sèrie d’actes, entre els quals hi ha l’acte d’obertura del curs al mes d’octubre. Al mes de desembre també tindrà lloc un acte en record a Vicenç Pagès Jordà, impulsor, cap d'estudis i professor de l'Aula, que ens va deixar el 27 d’agost del 2022.

En reconeixement i com a homenatge a la feina i memòria de Vicenç Pagès Jordà, s’ha incorporat el seu nom al de l’Aula que, a partir d’aquest curs 2023-2024, passa a denominar-se Aula d’escriptura Vicenç Pagès Jordà.