Torroella i l'Estartit disposaran d'un servei de cangur per facilitar la conciliació

La capacitat del servei és de 20 places per un màxim de 10 hores mensuals

Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Empordà) s'han adherit al servei comarcal "Dona't temps", un nou projecte de cangur públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys i residents als municipis adherits.

Aquest espai s’ofereix gratuïtament i per a totes les famílies residents amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

Per accedir a “Dona’t temps” les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d’un aplicatiu en línia, amb un mínim de 24 hores d’antelació i un màxim de 2 setmanes, cada vegada que en vulguin fer ús. Per a casos d’emergència, es podrà demanar amb 30 minuts d’antelació.

Les famílies podran deixar l’infant dins l’horari establert. Qualsevol família resident als 32 municipis de la xarxa pot escollir el servei de cangur per al seu infant a qualsevol municipi dels 12 punts habilitats que més li interessin i segons les necessitats d’aquell dia.

La capacitat del servei és de 20 places, diàriament es podran apuntar fins a 18 infants i 2 places estan reservades per a situacions d’emergència. El màxim d’hores que un infant pot fer ús del servei és de 10 hores al mes. A partir d’aquesta limitació, la petició quedarà en llista d’espera fins a 12 hores abans del servei.