Girona acaba la millora del parc infantil situat al costat de l’escola Marta Mata

Els treballs han costat 73.205 euros

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat les obres de reforma i millora generals del parc infantil proper a l’escola Marta Mata, entre els carrers de Josep Maria Pagès i Vicens i de Joaquim Riera Bertran. El projecte prové de dues propostes emmarcades en els pressupostos participatius del barri de Pla de Palau- Sant Pau, dels anys 2018 i 2019.

“Estem molt satisfets amb el resultat de les obres. Per una banda, s’han executat les propostes del barri en el marc dels pressupostos participats i, per l’altra, s’ha donat resposta a les peticions de l’escola, pel que fa a tenir un espai de lleure amb la protecció adient per a la mainada que surt de l’escola", ha afirmat el regidor d'Urbanisme de Proximitat, Lluís Martí.

Les obres han ampliat la zona de jocs infantils, amb la incorporació d’un nou equipament, i també s’ha substituït un seient de gronxador per un seient inclusiu amb arnès.

Per altra banda, s’ha construït un mur de contenció, que incorpora una tanca metàl·lica, i unes escales d’accés al carrer de Josep Maria Pagès i Vicens. També s’ha realitzat una esplanació del talús que limita amb aquest carrer i una repavimentació de la zona ampliada de l’àrea de jocs, així com de la resta del parc.

Pel que fa a la tanca perimetral, aquesta s’ha reubicat i s’ha canviat per una de tipus anglesa, que s’adapta a la normativa de seguretat vigent, i que se suma a les que ja hi ha a la resta de parcs de la ciutat.

Els treballs, que han anat a càrrec de l’empresa Construccions Pere Miquel, S.A., es van inicial el 5 de maig i s’han finalitzat en un termini inferior al màxim previst per aquest projecte. El cost de les obres ha estat de 73.205 euros (IVA inclòs).

Lluís Martí ha destacat que “aquesta celeritat en la finalització de les obres ha estat molt important per tenir a punt el parc abans de l’inici del curs escolar el pròxim mes de setembre”.