Mig centenar d'establiments participaran a la Botiga al Carrer d'Estiu d'Olot

Se celebrarà els dies 1 i 2 de setembre

L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) torna a portar a terme una nova edició de la Botiga al Carrer d’Estiu, que es realitzarà en el seu format habitual durant un dia i mig, des de la tarda de l'1 de setembre i durant tot l'endemà.

Enguany una cinquantena d’establiments d’arreu de la ciutat s’han sumat a aquesta iniciativa. Al llarg d’aquestes passades edicions, la proposta ha registrat un increment de l’interès i participació, tant per part dels comerciants com dels veïns i veïnes de la ciutat i d’arreu de la comarca.

A més, per tercer any consecutiu, les parades del Mercat d’Olot també s’han sumat a la campanya i alguns dels establiments oferiran promocions 2x1 en part dels seus productes durant l’1 i 2 de setembre.

Des de l’Associació de Comerciants d’Olot continuen apostant per aquesta experiència comercial que, edició rere edició, assoleix una bona resposta i ja s’ha consolidat com una fórmula per potenciar el comerç local i de proximitat. La iniciativa coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques i serveix per posar el punt final a aquests períodes d’ofertes especials, funcionant com un revulsiu per al conjunt comercial d’Olot.

La iniciativa compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.