L'Espai Gironès sorteja 15.000 euros en benzina entre els seus clients

El sorteig comença avui i fins el 16 de setembre amb 560 vals

L’Espai Gironès de Salt sorteja a partir d’avui i fins al 16 de setembre 560 vals de benzina de 20, 30 i 50 euros que es podran bescanviar exclusivament a la gasolinera Repsol del centre comercial fins al 31 d’octubre. En total, més de 15.000 euros en vals de benzina.

És el segon any que l’Espai Gironès llança aquesta campanya, amb l’objectiu de continuar donant suport als seus visitants davant l’increment del preu dels carburants. L’any passat  aquesta campanya va tenir un gran èxit i va ser molt ben rebuda per la població.

Per participar-hi, els clients s’hauran d’adreçar al Punt d’Informació de l’Espai Gironès de dilluns a dissabte, en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h, i presentar un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 40 euros. Cada persona pot participar un màxim de dues vegades al dia.

Els participants hauran de fer girar un volant que hi haurà instal·lat al costat del Punt d’Informació i treure una butlleta a l’atzar. En aquell moment descobriran si el val regal està premiat i amb quin import.
Amb aquesta acció, l’Espai Gironès busca retornar als clients la seva implicació i confiança amb una campanya que se situa en el context de la pujada de preus.

Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.