Un actor d'Stranger Things organitza una convenció de còmics a Lloret de Mar

El certamen comptarà amb actors de Game of Thrones, Star Wars o Indiana Jones

Lloret de Mar (Selva) acollirà aquesta tardor la primera edició de la Comic Con Costa Brava, una convenció de còmicsimpulsada per l’actor Alec Utgoff. L’actor d’origen ucraïnès viu a Lloret de Mar i és conegut pel seu paper de Dr Alexei a la sèrie americana ‘Stranger Things’.

De moment, la convenció de còmics ja té confirmat la participació d’actors com Tom Wlaschiha (‘Game of Thrones’), Sylvester McCoy (‘Hobbit’) o Julian Wyatt Glover (‘Star Wars’ i ‘Indiana Jones i la última creuada’). La convenció es farà el 14 i 15 d’octubre i les entrades ja estan a la venda.

La convenció de còmics preveu reunir actors, cosplayers i empreses relacionades amb la tecnlogia i el merxandatge d’algunes de les sèries de culte. El públic tindrà la possibilitat d’interactuar amb els actors i aconseguir la signatura dels seus ídols.

De moment ja han sortit les entrades a la venda per 14,95 euros i en el cas de menors de 14 anys l’entrada serà reduïda per 10 euros. Es preveu que vinguin unes 3.000 persones al llarg de tot el cap de setmana.

Per a aquesta primera edició ja han confirmat actors i actrius com Tom Wlaschiha, Jaqen H'ghar en la sèrie ‘Game of Thrones’ i comissari Sebastian Berger de la sèrie ‘Crossing Lines’; l’actor Bernard Hill que interpreta Lord Terrence Tymber a ‘Games of Thrones’; Julian Wyatt Glover conegut pel seu paper com Walter Donovan a Indiana Jones i l’última creuada’, la seva interpretació de general Veers a ‘Star Wars V: El Imperio Contraataca’ i per la seva interpretació com Gran Maestre Pycelle a ‘Game of Thrones’; l’actriu Cara Buono, Karen Wheeler a la sèrie ‘Stranger Things’, o l’actor Sylvester McCoy que va interpretar el mag Radagast a ‘Hobbit’.

L’actor impulsor del projecte, Àlex Utgoff, ha remarcat que Lloret de Mar i la Costa Brava tenen una “llarga tradició amb el món del cinema i les produccions audiovisuals”. Per això, la convenció permet que els seus veïns tinguin un nou espai d’entreteniment on “els fans puguin compartir experiències amb els seus ídols”.