Els comerciants de Sant Feliu de Guíxols organitzen una desfilada de moda

Diverses personalitats del món de l'alta costura, la televisió i l'esport hi participaran

L’Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols, amb la col∙laboració de l’Ajuntament i mitjançant la gestió de Trendy Models, organitza un esdeveniment sota el nom de "Passarel·la't" dedicat al sector de la moda amb l'objectiu de dinamitzar l’activitat comercial dels establiments adherits i de la resta del municipi.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte a partir de les vuit del vespre a la zona de salvament marítim, prop del centre comercial. L’obertura de portes serà a les vuit del vespre i la passarel∙la de moda donarà el tret de sortida una hora més tard.

Teresa Martín i Aitor Trigos seran els presentadors de la desfilada. Àlex Mumbrú, jugador de bàsquet de la selecció espanyola també estarà present a l’acte.

Els models de Trendy Models, juntament amb altres models no professionals, seran els encarregats de lluir tots els productes de més de 20 establiments del municipi. La desfilada serà una mostra de les marques es poden trobar als diversos establiments de Sant Feliu de Guíxols. També participarà de la desfilada Verónica Hidalgo, guanyadora del recent concurs de televisió “Mira quién salta!” i Miss Espanya el 2005.