Es manté la suspensió al mosso que va bufetejar un home que feia soroll al carrer a Olot

L'altre agent investigat per una suposada puntada de peu se li ha tancat l'expedient

La investigació oberta per la Comissaria General d'Investigació i Afers Disciplinaris dels Mossos d'Esquadra sobre l'incident d'Olot (Garrotxa) on un agent va bufetejar a un home que cridava en plena nit al mig del carrer i que es troba sota tutela judicial, ja ha obtingut els primers resultats de les actuacions practicades.

En aquest sentit, segons ha pogut saber El Gerió Digital, s'ha decidit mantenir obert l'expedient disciplinari a l'agent que va practicar la bufetada, deixant-lo temporalment sense sou ni feina, mentre que s'ha resolt tancar l'expedient a un segon mosso acusat de suposadament clavar una puntada de peu a l'home que estava assegut al terra però del que no n'hi han imatges.

Els fets van passar la nit del 9 d'agost. En el vídeo enregistrat per un veí, que es va difondre per les xarxes, es veu com l'home assegut a terra al carrer Bonaire d'Olot i tres agents dels mossos que s'hi acosten.

Els policies li demanen que se'n vagi a dormir "la mona" mentre ell els increpa dient-los "pica'm una altra vegada". Aleshores un dels agents li diu que calli "d'una vegada" i li venta la bufetada. Després, li recrimina que estigui molestant els veïns i li demana que se'n vagi al llit.

Després que el vídeo es fes viral, la Divisió d'Afers Interns va obrir una investigació per analitzar l'actuació dels policies. Segons ha pogut saber aquest diari, l'home és un vell conegut de la policia, perquè sovint protagonitza baralles i causa molèsties als veïns.