Rescaten tres tripulants d'una moto d'aigua a la deriva davant la costa d'Empuriabrava

Eren una família de nacionalitat alemanya formada pels pares i un menor

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Girona, va auxiliar dilluns passat una família de nacionalitat alemanya que era a l'aigua després d'haver caigut d'una moto aquàtica a Empuriabrava (Alt Empordà).

Els fets van passar cap a les 12:20 hores, quan la Unitat Naval “Riu Guadalquivir”, pertanyent al Servei Marítim Provincial de Girona, es trobava patrullant aquesta zona de la Badia de Roses, quan els agents van albirar tres persones, una menor d'edat, surant al mar al costat d'una moto aquàtica.

En aproximar-se els agents, observen que aquestes persones no podien pujar de nou a bord de la moto a causa del fort vent i l'onatge, a més que aquesta presentava un excés d'aigua al seu interior.

Per tot això, els agents van pujar a la patrullera al menor i la seva mare mentre restablien la navegabilitat de la moto aquàtica perquè posteriorment el pare podes conduir-la per si mateix fins al port d'Empuriabrava, seguint la Unitat Naval de la Guàrdia Civil.

Després d'arribar a terra, els agents van trucar al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van decidir traslladar la dona en ambulància al CAP de Castelló d'Empúries.