Un lladre que robava dins un cotxe a Platja d'Aro fereix dos agents de la Policia Local

El detingut se'l relaciona amb mitja dotzena més de robatoris a vehicles aparcats

Un lladre enxampat en plena feina robant a dins d'un cotxe a Platja d'Aro (Baix Empordà) ha causat lesions a dos agents de la Policia Local intentant fugir i resistint-se a la detenció.

Els fets van passar el 17 d'agost, cap a dos quarts de deu del matí, quan un testimoni va avisar la policia perquè acabava de veure un home trencant el vidre d'un cotxe aparcat a l'avinguda Londres.

Cap al lloc s'hi van adreçar diferents patrulles de la policia local, que van poder localitzar el sospitós. Quan el lladre es va veure sorprès pels agents, va arrancar a córrer. Durant la fugida, una moto policial es va posar a la seva alçada, l'home li va clavar una puntada de peu i va fer caure l'agent.

Segons informa la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, quan el lladre es va veure envoltat i sense escapatòria, va reaccionar de manera violenta, enfrontant-se als agents actuants i agredint-los. Finalment, el van poder detenir. Els agents van recuperar una bossa que el detingut havia llançat durant la fugida i van recuperar objectes sostrets en els robatoris.

També van comprovar que al mateix carrer hi havia sis vehicles amb els vidres esberlats.

L'actuació es va saldar amb dos agents de la policia local ferits de caràcter lleu.

Al sospitós, de 22 anys i veí de Llagostera (Gironès) li atribueixen diversos delictes de robatori a interior de vehicle, danys, lesions i atemptat a agents de l'autoritat. L'arrestat té antecedents per delictes semblants.

La investigació continua oberta i la policia no descarta que el lladre pugui estar relacionat amb altres robatoris a dins de vehicles que es van produir setmanes enrere al municipi seguint el mateix 'modus operandi'.