Un detingut per prostitució i denuncies per tinença de drogues en un operatiu a la Jonquera

En l'actuació a l'establiment hi van participar Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Policia Local

Agents de la Policia Nacional i Mossos d'Esquadra, en coordinació amb la Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà), van protagonitzar el passat dissabte un operatiu en un local del municipi fronterer ubicat a peus de la carretera N-II que va saldar-se amb diverses denúncies per tinença de drogues i la detenció d'una persona presumptament relacionada amb temes de prostitució.

Els fets van tenir lloc entorn les sis del matí en aquest establiment considerat problemàtic pel fet d'haver-se registrat diverses incidències relacionades amb temes de seguretat ciutadana segons afirmen fonts policials.

L'actuació va consistir en un operatiu programat conjunt on va participar la Unitat Canina de la Policia Local, la Unitat Regional de Policia Administrativa dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional.

El dispositiu es va saldar amb l’aixecament de diverses denúncies per tinença de drogues i tinença d’arma prohibida, així com amb la detenció d’una persona que es trobava en situació irregular i podria estar presumptament relacionada amb temes de prostitució.

Així mateix, l’operatiu va confeccionar drogotests positius a tres conductors i en va immobilitzar els vehicles corresponents.

Rafael Medinilla, Regidor de Seguretat Ciutadana, ha felicitat la Policia Local de La Jonquera per “la bona planificació” de l’operació policial, que ha permès “actuar sobre un local que estava sota el radar policial des de feia cert temps”.

Medinilla també ha volgut posar èmfasi, un cop més, en “la importància de dur a terme dispositius en col·laboració amb altres forces policials” i ha agraït a Mossos d’Esquadra i Policia Nacional el seu suport.