Rescaten cinc persones que van naufragar prop de les Illes Medes

Eren tres adults i dos menors que no van requerir d'assistència sanitària

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Girona, va rescatar la setmana passada una família de Cerdanyola del Vallès, quan la seva embarcació va naufragar a causa d'una important entrada d'aigua, entre les Illes Medes i el Port de l'Estartit (Baix Empordà).

Els fets van passar cap a les 15h del passat 10 d'agost, quan la Unitat Naval “Riu Guadalquivir”, pertanyent al Servei Marítim Provincial de Girona, es trobava patrullant aquesta zona, i va observar com a uns 200 metres de la bocana del port de l'Estartit, en una zona propera a les roques, a tres persones que es trobaven al mar al costat d'una embarcació amb dues persones més a bord, la qual presentava una gran quantitat d'aigua al seu interior.

Just abans que els Agents poguessin arribar al lloc, l'embarcació recreativa va arribar a bolcar totalment, caient els dos últims ocupants al mar, tots sense armilles.

Els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir aproximar-se al lloc, van llançar flotadors salvavides i van pujar a bord a les cinc persones, tres adults i dos menors, les quals, malgrat que es trobaven en un estat de gran ansietat i presentaven diverses contusions i esgarrinxades, no van requerir d'assistència sanitària.