14 curtmetratges competeixen a la primera edició del Concurs SmartFilms Girona

El guanyador es donarà a conèixer durant el 25è Festival de Cinema de Girona

Un total de 14 curtmetratges han participat a la primera edició del Concurs Smartfilms Girona, organitzat per l’Ajuntament de Girona. Les diferents propostes mostren el seu punt de vista sobre la mostra Girona, Temps de Flors.

La principal característica d’aquest concurs, que s’afegeix a la llista de concursos organitzats a l’entorn de l’esdeveniment floral, és el fet que els curtmetratges havien d’estar rodats a través de dispositius de telèfon intel·ligent o de tauleta amb una durada màxima de 10 minuts.
 
El període de rodatges va ser del 10 al 20 de maig, coincidint amb la mostra Girona, Temps de Flors, i el passat 31 de maig va acabar el termini per inscriure els curtmetratges participants al concurs.

Properament el jurat, format per Lluís Valentí, Isaki Lacuesta, Jordi Dorca, Laia Fàbregas, Laura Merino i Richard Herbert, es reunirà per deliberar i escollir el curtmetratge guanyador, que rebrà un premi de 1.000 euros. La resolució es farà pública en el marc del 25è Festival de Cinema de Girona, en el qual es projectarà el film guanyador juntament amb els altres 2 finalistes.