Un lladre lliga, agredeix i roba a una dona dins un local de massatges a Blanes

La víctima, d'origen asiàtic, va acabar amb tres costelles trencades

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) van alliberar una dona que havia estat retinguda dins un establiment de la població durant un robatori segons han informat fonts municipals.

Els fets van tenir lloc el propassat 7 de juliol pels voltants de les 9:30h quan un veí va alertar a la Policia Municipal que una dona demanava auxili des de l'interior d'un local de massatges situat prop del passeig de S'Abanell.

Fins allà s'hi van desplaçar tres patrulles que es van trobar a la dona immobilitzada al terra amb brides als canells. Els Bombers de la Generalitat van forçar el pany per a poder accedir a l'interior mentre que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van procedir a assistir a la víctima que presentava tres costelles trencades i va ser ingressada a l'hospital de Blanes.

La dona d'origen asiàtic, va explicar a través d'una aplicació de mòbil que feia les tasques de traducció, que un home armat amb un ganivet havia accedit al local i l'havia amenaçat i agredit perquè li donés tots els diners que tingués.

Investigació per part dels Mossos d'Esquadra

Ara, la investigació ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra. De moment, ha transcendit que la víctima va poder descriure molt bé l'assaltant que va entrar a l'establiment i això permetria facilitar-ne la identificació.

A més, hi ha càmeres de seguretat que també ajudarien a esclarir els fets. Més enllà d'esclarir si hauria comés un robatori amb violència o va ser en grau de temptativa, a l'agressor sí que se'l considera autor d'un delicte de detenció il·legal.