Blanes frega el 100% d'ocupació turística durant el pont del 15 d'agost

De 38 establiments, fins a 35 han penjat el cartell de complert

Blanes (Selva) ha registrat un 100% d'ocupació hotelera segons ha informat el consistori en aquest pont del 15 d'agost i per segon any consecutiu. Segons dades de l’Oficina de Turisme, actualment hi ha 38 establiments d’hostaleria que treballen a ple rendiment. D’aquest nombre, un total de 35 han assolit aquests dies entre el 90% i el 100% d’ocupació, mentre que un total de 16 establiments tenen durant aquests dies el 100%.

Al primer grup, format pels hotels, hostals i pensions –on hi ha 15 establiments turístics- la ocupació és d’entre el 96% el què menys en té, i el 100% en un total de sis d’aquests establiments. Als nou càmpings que estan oberta, la ocupació és més irregular, de manera que a tres d’ells no s’arriba a assolir el 90%, mentre que a tres d’ells és del 100%.

Finalment, pel que fa als 14 blocs i complexes d’apartaments turístics que hi ha a Blanes, vuit establiments registren el 100%, mentre que en d’altres cinc és troba entre el 90% i el 98% i només un d’ells ha tingut un 80% d’ocupació.

Segons apunta l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes, malgrat en alguns dels establiments no s’ha assolit el 100% d’ocupació, durant aquest passat cap de setmana no ha estat possible poder trobar allotjament per qui no tenia reserva.