La llibreria Finestres de Barcelona obrirà un local a la Costa Brava el 2024

L'empresa vol replicar el model que té a la capital des del 2021

La llibreria Finestres de Barcelona vol expandir-se a les comarques gironines i preveu obrir un local a la Costa Brava al llarg del 2024. De moment encara no s'ha anunciat quina serà la població gironina escollida, però avancen que donaran més detalls a partir del setembre.

El que sí que han començat a fer és una crida de llibreters que vulguin treballar en el local gironí a través de la pàgina web que té la llibreria. Actualment la llibreria Finestres té dos locals al carrer Diputació de Barcelona (un davant de l'altre) amb una extensió de més de 800 m2 plens de llibres. Ara, la intenció és replicar el model al litoral gironí segons explica Diari de Girona.

La llibreria Finestres va obrir poc abans del Sant Jordi del 2021 en un local de 550 m2. Al darrera hi havia el farmacèutic i mecenes cultural Sergi Ferrer-Salat, que conjuntament amb les llibreteres Àurea Perelló i Mireya Valencia oferien una nova experiència de llibreria que va més enllà de comprar un llibre.

De fet, el local busca semblar una biblioteca i per això demana silenci als visitants per tal que tothom pugui gaudir de la descoberta d'un llibre abans de comprar-lo. Poc després d'estrenar-se, incorporaven un nou local a l'altre banda del carrer de 250 metres més dedicats als còmics i les il·lustracions i la fotografia.