Girona obrirà una barra de bar al parc del Migdia durant les Fires de Sant Narcís

Les entitats i associacions que vulguin gestionar-la podran presentar una sol·licitud

El parc del Migdia de Girona comptarà amb una barra per servir menjar i beguda durant els concerts de les Fires de Sant Narcís d'aquest any. Després de tres anys amb programació musical, l’espai s’ha consolidat com un escenari fix de les Fires. És per aquest motiu que ara s’ha fet un pas més i enguany hi haurà servei de bar, una demanada que havia fet arribar el públic assistent al consistori.

"L'espai del parc del Migdia ha agafat molta força en els darrers anys, i per això seguim fent una aposta molt clara", assegura el tinent d'Alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, que remarca “l’objectiu de continuar descentralitzant les activitats i que les Fires de Sant Narcís arribin a tota la ciutat i de la mà de les entitats".

Igual que a l’esplanada de la Copa, la barra serà gestionada per una entitat, associació o organització cívica, cultural i esportiva sense afany de lucre de la ciutat de Girona. El consistori ja ha obert el període per presentar les sol·licituds per formar part del sorteig que servirà per escollir l’entitat. Hi ha temps fins al 28 d’agost per fer arribar la documentació.

En total hi haurà un punt de venda d’entrepans i begudes al parc del Migdia. La barra estarà instal·lada a la zona asfaltada on hi ha l’escalinata, de cara a l’escenari.

La barraca funcionarà sis dies. Pel que fa a l’horari, no podrà obrir abans de les 10 h, i tancarà segons la programació musical de cada dia. El dissabte i diumenge 28 i 29 d’octubre romandrà oberta fins a les 12 h de la nit, igual que el dimarts 31 d’octubre, ja que l’endemà, el dia 1 de novembre, és festiu. Aquell dia, el dimecres 1 de novembre, tancarà a les 21 h. El següent cap de setmana, la barraca obrirà el divendres i dissabte 3 i 4 de novembre i tancarà a les 12 de la nit.

Per a més informació es poden consultar les bases de l’adjudicació, instal·lació i gestió de la barraca del parc del Migdia.