Sons del Món supera enguany els 23.000 espectadors i consolida l'espai del Village

La baixa de Raphael no ha deslluït un festival que es manté com un dels referents de l'estiu

El festival Sons del Món de Roses (Alt Empordà) va cloure ahir la setzena edició amb més de 23.000 assistents, una xifra que inferior als 26.000 de l'any passat però que contrasta amb l'augment d'assistents al Village i la celebració d'un concert i una festa menys per cancel·lació.

La fortificació de la Ciutadella ha esdevingut de nou l'epicentre del certamen, pel qual han passat Antonio Orozco, Sopa de Cabra, Zaz, Stay Homas, Julieta, Guitarricadelafuente, Chanel, Vicco, Locomía i The Jacksons, entre altres.

Han fallat a la cita Raphael, per malaltia, i El Ritme de la Nit, que va haver de suspendre l'actuació per una forta tramuntana. En l'edició d'enguany també s'ha ofert un total de vuit propostes gastronòmiques, barres especialitzades en vins, cerveses i còctel i, fins i tot, sessions de DJ.

Amb aquestes xifres el certamen de l'Alt Empordà es consolida com un dels referents a la demarcació de Girona, una vegueria on anualment apareixen nous festivals que intenten obrir-se pas dins un mercat cada cop més saturat d'ofertes culturals d'estiu.