Comencen les obres de millora del ferm a la variant de Sant Jordi Desvalls

Els treballs a la GI-633 compten amb un pressupost de 368.000 euros

El Departament de Territori  iniciarà el proper dijous 27 de juliol del 2023 els treballs de millora del ferm de la carretera Gi-633 a la variant de Sant Jordi Desvalls (Gironès), des de la rotonda de l'inici de la variant (PK 6+200) fins al PK 9+500”.

Aquests treballs es realitzaran en els 3,3 quilòmetres de la carretera. En concret, les obres consistiran en la “reparació de les zones en què el ferm està malmès o hi ha flonjalls i la reposició de tota la capa de trànsit per una nova capa d’aglomerat asfàltic.

Els treballs es centraran en el fresat (retirada del ferm bituminós) i la reposició amb una nova capa de mescla bituminosa en calent. Posteriorment, es reposarà la senyalització horitzontal de tota la variant de Sant Jordi”.

La circulació de trànsit a la via quedarà afectat per talls intermitents del carril en què s’estiguin realitzant les reparacions del ferm. En tot moment es podrà seguir circulant per la via amb una afecció mínima amb talls de 5 a 10 minuts pel tall d’un carril de circulació en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda.

Està previst que les obres durin dues setmanes i estiguin totalment acabades el pròxim dijous 10/08/2023.

Les obres formen part del contracte d'execució d’operacions de conservació de ferms als trams de carretera adscrits als lots de quatre àmbits de Girona, Vidreres i Bianya (PTOP-2018-938) dotat amb 23,5 MEUR per al manteniment de la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Girona