Dos vigilants de l'estació de Maçanet agredeixen un jove de 19 anys

Renfe ha obert un expedient a l'empresa de seguretat

L'agressió de dos vigilants de seguretat a un jove gironí a l'estació de Maçanet de la Selva ha acabat amb un expedient per part de Renfe i la demanda a l'empresa Grupo Control que els aparti de la feina fins acabar la investigació, mesura que podria ser definitiva.

Segons ha denunciat TV3, el noi de 19 anys va agafar el tren aquest dimarts a la capital del Gironès per a tornar a Hostalric quan el revisor li va rebutjar l'abonament que tenia dient-li que no era vàlid.

Immediatament el jove va voler pagar la diferència de 2,15 euros però l'altre no ho va acceptar i va decidir fer-lo fora del tren a l'estació de Maçanet - Massanes. Els vigilants de seguretat el van expulsar a la força i el van reduir llençant-lo al terra i posant-se damunt seu.

Diversos usuaris del comboi van protestar i enregistrar amb els seus mòbils l'agressió mentre l'adolescent era al terra immobilitzat.

La víctima, Mouran Banhjib, ja ha anunciat que denunciarà l'agressió davant els Mossos d'Esquadra pel tracte vexatori i les lesions sofertes, encara visibles, acompanyat per l'informe mèdic.