S'incendia un autobús de línia regular a Salt

El foc s'ha iniciat a la part del darrera on hi ha el motor

ACTUALITZACIÓ 21:32h | Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest vespre en un incendi que s'ha declarat a un autobús de línia regular que transcorria per Salt (Gironès) i que en aquells moments no duia passatgers tot i que els Bombers inicialment han informat que anava carregat.

Els fets han tingut lloc a les 20:37h a la rotonda de l'Avinguda de la Pau, just a l'altura de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES). Fins allà s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers que han procedit a l'extinció de les flames.

El foc, que s'hauria iniciat fruit d'una avaria, ha cremat la part del darrera del vehicle però no ha provocat ferits segons ha informat el cos de Bombers. Tanmateix, des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi han desplaçat fins a quatre ambulàncies.

El foc ha quedat controlat a les 20:50h i l'interior de l'autocar ha quedat completament calcinat, mentre que la Policia Local de Salt ha tallat el trànsit en aquell punt i tampoc ha permès el pas de vianants entre el Passeig de Josep Maria Folch i Torres i l'avinguda de la Pau.