Detinguda una parella per intentar entrar a robar dins un pis a Girona

Les víctimes els van enxampar aixecant la persiana del dormitori

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el dia 25 de juliol, un home i una donade 44 i 51 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

El primer dels fets van tenir lloc el passat dimarts poc després de la una de la matinada, quan els mossos van rebre un avís dels propietaris d’un habitatge del carrer Bescanó de Girona. Les víctimes s’havien despertat en sentir un soroll i havien sorprès un home aixecant la persiana de la finestra del seu dormitori.

Els mossos gràcies a la descripció facilitada pels requeridors van localitzar poc després als autors per la rodalia quan fugien amb un vehicle. Els mossos van detenir els seus ocupants, un home de 44 anys i una dona de 51 anys per un robatori amb força en grau de temptativa.

L’acompanyant tenia al terra del cotxe, una bossa plena d’eines que es van intervenir, destinades presumiblement per cometre robatoris tals com dos trepants, unes alicates, un martell, cinc tornavisos, una escarpa, entre d'altres.

Els detinguts van passar a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.