Besalú presenta quatre grans propostes turístiques per aquest estiu

La vila comtal oferirà activitats fins al 3 de setembre

L'Ajuntament de Besalú (Garrotxa) ha presentat avui les seves propostes turístiques per aquest estiu de la mà de l'alcalde de la vila comtal, Lluís Guinó, i el regidor de Turisme i Comerç, German Mas, davant del Pont Vell.

D'una banda el consistori ha programat les tradicionals visites nocturnes teatralitzades que es portaran a terme tots els dimecres d'agost a les 22h.

En segon lloc el municipi acollirà la 3a edició itinerant del festival VADART, un festival multidisciplinari proposta que combina art,música i enologia a diferents espais del poble com ara el Micvé i la Sinagoga, la Plaça de la Llibertat o Sant Julià. Enguany acollirà un doble concert el 5 d'agost amb Jazz Atzur i Jsoul & Sunrise.

Posteriorment del 9 al 12 d'agost se celebrarà el Nits de Circ que comptarà amb nous espectacles als jardins del Molí de Besalú.

El plat fort però, s'ha reservat amb la celebració del Besalú Medieval, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre. Enguany les activitats que s'han programat són més d'un centenar i passen per teatre d'acció, mercat medieval, música al carrer, recreacions medievals, el Carrer dels Atrapats i tallers, entre d'altres.