Detenen un multireincident per agredir l'exparella a Girona i fer destrosses al cotxe patrulla

L'arrestat va rebentar un vidre, la mampara i va trencar una porta

Els Mossos d'Esquadra han detingut un multireincident per agredir l'exparella a Girona i fer destrosses al cotxe patrulla quan el traslladaven a comissaria. L'arrestat, un dominicà de 38 anys, ja acumula una desena d'antecedents.

Els fets van tenir lloc dijous entre les nou i dos quarts de deu de la nit. Els Mossos van rebre un avís alertant-los que en un bar del carrer Sant Gregori hi havia un home amb actitud violenta. Una patrulla va anar fins al local, situat al barri de Fontajau.

Quan els agents van arribar, van veure com hi havia un grup de persones a l'entrada del bar i uns metres més enllà, ja a l'exterior, el sospitós amb una pedra a la mà.

Mentre un agent intentava calmar-lo, l'altre va entrar al local per veure què havia passat. Allà va saber que el sospitós, un dominicà de 38 anys, havia agredit la seva exparella -que treballa al local- i també l'amo del negoci. Davant d'això, els mossos van detenir l'home per violència de gènere, el van emmanillar i el van fer entrar al cotxe patrulla per endur-se'l a comissaria.

Durant el trajecte, però, el detingut -que estava molt alterat- va causar destrosses al cotxe patrulla. Va començar a donar cops de cap i puntades de peu a l'habitacle, va esberlar la mampara, un dels vidres posteriors i també va trencar una de les portes. A més, quan els mossos van aturar el vehicle per reduir-lo, va provocar-li lesions lleus a un dels agents.

Per aquests fets, la policia l'acusa dels delictes de violència de gènere, d'atemptat contra agent de l'autoritat i de danys. El sospitós ja és un vell conegut de la policia, perquè al seu historial hi acumula més d'una desena de detencions. El detingut va passar aquest dissabte a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Girona.