Platja d'Aro posa en marxa aquest cap de setmana la campanya de civisme en l'oci nocturn

Dos agents cívics i 150 establiments hi participaran

Platja d'Aro (Baix Empordà) donarà demà el tret de sortida a la 4ª edició campanya de civisme i conscienciació que porta per lema "Maximum fun, Minimun disturbance!" (Màxima diversió, mínima molèstia), co-organitzada per l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, la Fecasarm i l'Associació Internacional d'Oci Nocturn, amb la participació de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro, associació adherida a la Fecasarm. La tercera edició de la campanya es va portar a terme l'estiu de l'any 2019, abans de la pandèmia.

L'objectiu principal de la campanya és promoure el civisme entre els usuaris del sector de l'oci nocturn, prevenir molèsties i fer compatible l'oci nocturn amb el descans dels veïns. L’eix principal de l’acció és la transmissió directa dels missatges de la campanya per conscienciar als usuaris dels locals de restauració i oci nocturn del municipi mitjançant diversos elements comunicatius a través d'agents  cívics,  els quals recorreran els establiments del municipi durant les nits de campanya.

Aquells usuaris que es comportin de manera cívica veuran premiat el seu bon comportament amb una polsera amb el lema de la campanya, "Maximum fun, Minimun disturbance!" i que els entregaran els agents cívics de la campanya.

Participació de 150 locals d'hostaleria i oci nocturn

El missatge de la campanya, en anglès a fi i efecte de que arribi tant a usuaris nacionals com estrangers, es difondrà a través de 200 pòsters penjats als accesos de 150  hotels, bars, restaurants, bars musicals i discoteques del municipi,10.000 sota-gots que distribuiran aquests locals entre els seus clients, així com a través de 3.000 polseres amb el missatge de la campanya que els agents cívics entregaran a les persones que, com s'ha dit, es comportin de manera correcta a la via pública.

En l'execució de la campanya hi participaran dos agents cívics, els quals recorreran les nits dels propers quatre dissabtes, hotels i locals de restauracó i oci nocturn del municipi i l'objectiu es que la campanya arribi a un total de 10.000 usuaris del sector a fi i efecte de que aquests adoptin conductes respectuoses amb els veins i d'altres usuaris del sector de l'oci nocturn, mostrant d'aquesta manera el sector de la restauració i l'oci nocturn de la localitat el seu compromís amb el civisme i la convivència nocturna.  

Tal i com explica Jordi Díaz, president de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn de Castell, Platja d'Aro i S'Agaró, "els nostres associats estan compromesos amb un oci nocturn respectuós amb l'entorn i amb els veïns, així com també amb un oci nocturn segur i de qualitat. Aquesta campanya, que executem conjuntament amb l'Ajuntament de la localitat i amb la Fecasarm, volem que serveixi per evidenciar el nostre compromís amb tots aquests valors i bones conductes en el gaudi de l'oci nocturn i així ho volem fer saber als nostres usuaris" 

Ens complau adjuntar-vos una imatge de les camisetes que vestiran els agents cívics, amb el lema de la campanya, així com  del pòster de la campanya que es penjarà a 150 establiments de la localitat.