Dos homes es fan passar per policies i roben a punta de pistola a un home a Calonge

Un dels joves detinguts tenia antecedents

Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà van detenir els dies 17 i 18 de juliol, a Sant Feliu de Guíxols, dos homes 21 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar pels volts de les dotze de la nit del dia 15 de juliol, quan agents de la comissaria de Sant Feliu van saber que a l’avinguda Pau Casals de Calonge hi havia una persona que hauria patit una agressió. Els mossos s’hi van dirigir immediatament per tal de poder localitzar la víctima dels fets i aclarir el què havia succeït.

Quan els policies van arribar van trobar un home ferit al cap i un carregador d’arma de foc al seu costat, van saber que havia estat víctima d’un robatori amb violència per part de dos homes que havien estacionat el vehicle molt a prop del seu i s’havien fet passar per policies per robar-li les pertinences a punta de pistola.

Quan l’home va veure que no eren policies es va resistir activament a entregar la ronyonera on portaven diners i documentació, però finalment els lladres el van colpejar amb la culata de l’arma i li van aconseguir sostreure. En el moment del cop l’arma va perdre el carregador. Tot seguit els assaltants van fugir amb el vehicle a gran velocitat i van col·lidir lleugerament amb una columna de pedra d’un habitatge.

Amb tota la informació recopilada i després d’activar el Sistema d’Emergències Mèdiques per traslladar el ferit a l’Hospital de Palamós, es va iniciar la recerca dels dos autors del robatori. Les indagacions fetes pels agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Palamós, van donar els seus fruits el passat dilluns i dimarts 17 i 18 de juliol quan van localitzar-los i detenir-los.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 19 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.