Madrenas: ''Junts som els independentistes que no falcarem cap govern espanyol a canvi de res''

La candidata ha finalitzat avui la campanya visitant Sant Feliu de Guíxols

En el darrer dia de campanya per a les eleccions del 23 de juliol, els candidats de Junts al Congrés i al Senat per la demarcació de Girona, han visitat el Baix Empordà.

Des de Sant Feliu de Guíxols i acompanyada del president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, la cap de llista al Congrés, Marta Madrenas, ha insistit que el vot a Junts el proper diumenge és “clau per a les comarques gironines i per al país”.

“Junts som els independentistes que no volem falcar cap govern espanyol a canvi de res. No podem deixar cap trinxera buida, perquè mentre sigui necessari, hem de ser allà on es prenen les decisions que ens afecten”, ha assenyalat.

“Davant la reculada en drets, nosaltres diem més Catalunya. Davant les agressions a la nostra llengua i cultura, que a més a més s’han intensificat en aquestes darreres setmanes, i el dèficit fiscal que s’agreuja any rere any, diem que ja n’hi ha prou”.

Madrenas ha subratllat que “aquestes eleccions no van ni de PP ni de PSOE, van de més Catalunya o més Espanya, de progrés o retrocés. Hi hagi el nombre de vots que hi hagi, no quedarà cap escó buit, i de tots depèn que l’independentisme tingui una veu forta aquests propers anys. No podem deixar cap trinxera buida. Diumenge al vespre Catalunya no pot ser una província més d’Espanya, tenyida de PP i PSOE. A Catalunya ha de guanyar Catalunya”.

“Durant la campanya hem constatat que els incompliments de l’Estat però també la seva desídia tenen un impacte en el dia a dia de les persones”, ha explicat Madrenas. “Després de reunir-nos amb organitzacions empresarials, professionals, sindicals, veïnals, del tercer sector, culturals, educatives i esportives hem constatat que urgeix reduir la pressió fiscal i l’excés de burocràcia per millorar la competitivitat de les empreses; promoure polítiques efectives per garantir l’habitatge i combatre les ocupacions conflictives amb celeritat; disposar de més recursos per garantir l’estat del benestar, les ajudes a la dependència i reforçar el sistema de salut,  i impulsar una llei de voluntariat adequada a la realitat del nostre país, clau per a la supervivència de l’esport base”, ha detallat la candidata, tot fent balanç de la campanya.

“Hem denunciat que tant el PP com el PSOE han incomplert al llarg de dècades les promeses que han fet amb matèria d’infraestructures com la N-II, la N-260, el reconeixement del port de Palamós com a punt Shengen o l’estació del TAV a l’aeroport.  Veient aquest historial, des de Junts tenim clar que la negociació amb l’Estat es cobra per avançat”, ha afegit Madrenas.