Sons del Món arrenca divendres amb un triple concert i 15.000 entrades venudes

Per l'escenari de Roses hi passaran artistes com Zaz, Ara Malikian o Sopa de Cabra

Chanel, Vicco, dues de les artistes catalanes amb més projecció del moment, acompanyades de Locomía, donen aquest divendres el tret de sortida a la programació de la 16a edició del Sons del Món de Roses (Alt Empordà), un dels festivals més destacats de l’estiu a la Costa Brava, que ja ha venut més de 15.000 entrades.

Ubicat a l’espai patrimonial de luxe de la Ciutadella, per l’escenari del Sons del Món hi passaran artistes de primera línia com els nord-americans The Jacksons abans coneguts com a The Jackson 5, que hi faran el seu únic concert a Catalunya o la cantautora francesa Zaz.

També hi seran el violinista d’origen libanès Ara Malikian, el clàssic Raphael que hi farà la seva única actuació a Catalunya aquest estiu, el popular cantautor de l’Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, els gironins Sopa de Cabra que aquest estiu només faran dos concerts, i una nit que farà ballar el públic més jove protagonitzada per Stay Homas i Julieta.

El nou escenari que s’estrena enguany al Village es transformarà al llarg del festival en una plataforma de promoció d’artistes locals gràcies a les actuacions dels artistes de Roses, Ariadna Vieyra, Delpuertoo,Madamme Mustash, artistes empordanesos com Vanila Sound i White Shadow o barcelonins com Mama Dousha, Julia Blum o Julen. Aquest nou espai d’oci de l’Empordà estarà obert a tothom, tant la gent que assisteix als concerts com la que només adquirirà l’entrada de 6€ que li permetrà l’accés exclusiu al Village.

Encara resten entrades a la venda que es poden comprar al web del festival.