Dos detinguts a Girona per traficar amb drogues en una botiga d'alimentació

Els detinguts amagaven paperines de cocaïna dins de llaunes de refresc modificades

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el dia 18 de juliol, en aquesta ciutat, dos homes de 33 i 39 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar pels volts de les tres de la tarda de dimarts passat, quan agents de paisà van anar a fer comprovacions en una botiga d’alimentació arran de queixes rebudes. Es dona la circumstància que també s’havien detectat restes d’embolcalls a la via pública, presumptament de cocaïna, prop d’aquest establiment.

Quan els mossos van contactar amb el botiguer, l’home es va posar molt nerviós i van veure com amb el peu intentava amagar una motxilla que a l’interior hi havia tres llaunes de refresc i una ampolla de plàstic de beguda modificades. Concretament, havien buidat la beguda i creat un compartiment estanc.

Les llaunes contenien paperines de cocaïna a l’interior i l’ampolla rebuts de pagaments de l’activitat il·legal fets amb targeta de crèdit. També, sota el taulell, els mossos van trobar una peça d’haixix. Mentre els mossos feien les comprovacions, va arribar el llogater de l’establiment i els agents el van detenir juntament amb el treballador per un delicte contra la salut pública.

La mateixa tarda es va fer una entrada i perquisició en el comerç per part de la Unitat d’Investigació de Girona i la Unitat Canina i es va localitzar més haixix amagat a la cambra frigorífica, paperines de cocaïna i una llauna de tomata també modificada.

El total de la substància intervinguda és de 46 embolcalls de cocaïna d’aproximadament mig gram cada un, de 195 grams d’haixix i 1.015 euros en efectiu. El valor d’aquesta droga en el mercat il·lícit és del voltant de 5.000 euros.

Els detinguts amb antecedents han passat avui a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona