Madrenas crida a votar per ''fer el que necessita Catalunya'' i no Pedro Sánchez

La candidata de Junts a Girona avisa que "no hi ha arguments per votar cap partit espanyol" el 23-J

Els independentistes no es pot quedar a casa aquest diumenge davant les eleccions espanyoles. Així ho ha advertit la cap de llista de Junts a Girona, Marta Madrenas, en l'acte final del partit celebrat aquest dimecres a la plaça major de Banyoles.

"Si volem fer el que vol Pedro Sánchez, endavant, quedem-nos a la platja i anem a la muntanya", ha assegurat la també exalcaldessa. I ha afegit en aquest sentit: "Si volem fer el que necessita Catalunya, anem a votar i no ens abstinguem". Madrenas ha reclamat el vot per a la seva candidatura perquè "no hi ha arguments per a votar cap partit espanyol, perquè mai defensaran Catalunya, la nostra gent i la nostra terra".

En un míting a la capital del Pla de l'Estany, Marta Madrenas ha assegurat que van a Madrid a "pencar molt" en moltes qüestions, des de la dependència fins a les "ocupacions conflictives", passant per les petites i mitjanes empreses i la gent vulnerable.

"És suficient això pel nostre país? No és suficient. És treballar per les engrunes", ha assenyalat la candidata gironina. Malgrat tot, Madrenas ha afegit que "ho faran igualment", perquè és "el que han de fer".

En clau gironina, l'exalcaldessa de Girona ha carregat contra el candidat socialista a la circumscripció, Marc Lamuà, amb qui aquest dimarts va coincidir en un debat electoral. S'hi ha referit com "el candidat del PSOE, perquè no li puc dir PSC perquè la C de Catalunya no la defensa en absolut". Madrenas ha criticat com, en matèria d'infraestructures, només han fet "uns accessos a l'AP-7 i arreglat quatre rotondes".