Figueres s'afegeix com a subseu del festival Temporada Alta

Acollirà un espectacle de dansa-teatre de la companyia Peeping Tom

Figueres (Alt Empordà) s’incorpora al festival d'arts escèniques Temporada Alta per primera vegada com a nova subseu per acollir l'espectacle Diptych: The missing door and The lost room, de la companyia internacional Peeping Tom.

Es tracta d'una proposta de dansa-teatre, dividida en dues peces, de la prestigiosa companyia belga Peeping Tom. Especialitzats en atmosferes misterioses i cinematogràfiques, la companyia desplegarà el seu virtuosisme físic al Teatre Municipal el Jardí el dissabte 28 d’octubre (20 hores).

L'any passat aquest espectacle de dues peces, juntament amb una tercera (Triptych: The missing door, The lost room and The hidden floor), va passar pel Teatre Nacional de Catalunya exhaurint les entrades per a totes les funcions i va ser ovacionada pel públic i la crítica.

Ha estat reconegut amb premis nacionals, com el Premi de la Crítica 2022 a millor espectacle internacional, i internacionals, nominada a la 'Nova millor producció de dansa' als Olivier Awards (Regne Unit) el 2023; premi Jovan Cirilov Award – Belgrade Dance Festival (Sèrbia) el 2022 i el premi a Millor producció contemporània el 2021 a Danza & Danza Magazine (Itàlia).

El seu pas per Figueres en el marc del festival Temporada Alta suposa una oportunitat única per veure una companyia internacional referent en la dansa europea. Les entrades es poden comprar al web del festival.