Martí Pujals (Junts), nou president del Consell Comarcal de la Selva amb el suport d'ERC

Independents de la Selva i PSC passen a l'oposició

Martí Pujals (Junts) ja és el nou president del Consell Comarcal de la Selva després d'aconseguir el suport de 21 dels 33 consellers comarcals aquest dilluns al migdia. Pujals és l'alcalde de Tossa de Mar i s'estrena en la presidència de l'ens tot i que n'havia estat el gerent els últims vuit anys.

Junts ja havia estat al govern en l'anterior mandat i repeteix en la presidència tot i que ho fa amb nous socis de govern: ERC. Això ha fet que els membres d'Independents de la Selva (5 consellers) i el PSC (4 consellers) saltin a l'oposició pels propers quatre anys. El plenari es completa amb un membre de Confluència, un d'Alternativa Municipalista i un de Ara Pacte Local.

Martí Pujals ha destacat tots els serveis que ofereix el Consell Comarcal de la Selva als ciutadans i també als municipis i per això ha assegurat que estarà al servei dels alcaldes de tots els pobles i ciutats de la comarca.

El nou president ha tancat el discurs assegurant que la corporació selvatana "ha assolit el lideratge a Catalunya en serveis i en pressupost". De fet, Pujals ha afegit que s'han convertit en el referent per la resta de consells comarcals de Catalunya.

Sobre l'acord amb ERC, el president ha defensat que l'acord es tanca amb les dues principals formacions que hi ha al Consell Comarcal. Tot i així, Martí Pujals ha defensat la feina feta amb Independents i PSC en l'últim mandat.