Un jove de 23 anys hauria matat al seu pare apunyalant-lo a Vilafant

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al pis familiar on resideixen

ACUALITZACIÓ 9:00h | Un jove de 23 anys hauria matat al seu pare aquesta matinada apunyalant-lo al seu pis de Vilafant (Alt Empordà) segons ha informat la periodista Anna Punsí a través del seu perfil de Twitter en una piulada que El Gerió Digital ha recollit.

Els fets haurien tingut lloc a l'habitatge situat a la planta superior del carrer Figueres, 17. Segons ha pogut saber aquest diari, la investigació apunta que, per causes que es desconeixen, aquesta matinada hi ha hagut una discussió entre pare i fill, durant la qual el jove ha atacat l'home amb un ganivet de cuina.

L'agressió hauria tingut lloc al llindar de la cuina i el passadís. Després, el jove s'ha tancat al lavabo, on s'ha atrinxerat fins que han arribat els Mossos d'Esquadra i l'han detingut. Allà, la policia hi ha localitzat un ganivet i un tornavís. Segons les mateixes fonts, el fill té antecedents psiquiàtrics i va estar ingressat fa uns mesos.

Segons la periodista, en aquest habitatge hi resideix una família d'origen marroquí; el detingut, el seu pare i el seu oncle. Ha estat precisament aquest últim el que ha baixat per les escales reclamant ajuda en francès demanant que algú truqués a la policia.

La família portava quatre anys residint en aquest pis. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s'ha fet càrrec del cas, que tutela el jutjat d'instrucció 3 de Figueres. El cos de la víctima, que era imam de Roses, l'han traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona on està previst que aquest dilluns li facin l'autòpsia.