Detinguts a Corçà un home i una dona per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Tenien una plantació de gairebé 900 plantes de marihuana dins d'una masia de la localitat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys i una dona de 41 anys per tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i anàlegs. Les detencions es van fer el 13 de juliol i són fruit d'una investigació iniciada d'ofici per indicis de l'existència d'un cultiu interior en una masia de Corçà (Baix Empordà), on es va detectar un alt consum d'energia elèctrica.

La inspecció ha permès confiscar 892 plantes de marihuana d'un metre d'alçada, 147 grams marihuana seca, a més d'estris i 2.200 euros en efectiu. Segons detalla Mossos, el valor de l'energia defraudada és de més de 80.000 euros. Els detinguts, sense antecedents, han passat aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de la Bisbal.

Els agents dels Mossos d'Esquadra de les unitats d'investigació i seguretat ciutadana de la comissaria de la Bisbal van fer una entrada i perquisició judicial, a primera hora del matí del dia 13 de juliol, a la masia de Corçà on es va detectar el cultiu.

Dins el mas, que constava de dues plantes, els agents van localitzar: 892 plantes de marihuana d'un metre d'alçada, 147 grams marihuana seca, una bàscula elèctrica, dues imitacions d'arma de foc, un matxet, 2.200 euros en efectiu i una màquina comptadora de bitllets.

A més, també s'hi van trobar tots els estris necessaris per cultiu de la plantació com focus, ventiladors, transformadors, filtres, focus, dipòsit d'aigua, humidificadors, centrifugadores, extractors, vint bidons, deu ampolles de fertilitzant i gairebé un centenar de bosses petites de plàstic transparent.