La capital de l'Alt Empordà repeteix l'activitat 'Dalí de Figueres'

Es mantindrà fins el proper 10 de setembre

Torna el Dalí de Figueres que se celebrarà durant els mesos de juliol i agost i fins el 10 de setembre, moment en que la capital de l'Alt Empordà intensificarà la presència daliniana als seus carrers.

En aquesta tercera edició hi ha diverses novetats, una d’elles és la instal·lació de tres estàtues fixes d’acer de Dalí emmarcades dins del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí de Fons europeus Next Generation. Les figures, de mida real, estaran instal·lades a la Plaça de la Palmera, la casa Natal de Salvador Dalí i la part alta de la Rambla.

Es mantenen les altres deu figures de 2 metres aproximadament amb retrats del geni empordanès en diferents etapes vitals i situats en espais importants en la vida de l’artista a Figueres. També, com en les edicions anteriors, seguiran les projeccions nocturnes de l'obra daliniana en cinc edificis singulars de la ciutat: Torre Galatea, Ajuntament de Figueres, antic Escorxador,  façana de la Biblioteca i plaça Catalunya.

Així mateix, durant el mes d’agost hi haurà el cicle de cinema “Dalí noctun. Films surrealistes”, amb la col·laboració del Cine Club Diòptria. Tindran lloc a la plaça Gala-Salvador Dalí a les 21.30h amb accés lliure.